Sluit menu

Restaurant & Lounge

Wij leggen je tijdens jouw verblijf graag in de watten. Wij willen je verwennen en verrassen. Zo ook in ons wellnessrestaurant en lounge. De sfeer en het stijlvolle interieur maken dit restaurant ‘the place to be’ om culinair verrast te worden. Je kunt er genieten van een drankje, een lunch of uitgebreid diner.

Daarnaast proberen wij je zoveel mogelijk te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten. Bewust kiezen voor (gezonde) én lekkere voeding zorgt ervoor dat je je elke dag goed voelt. Een gezonde geest heeft immers een gezond lichaam nodig. We vertellen je daarom, in onze menukaart, ook graag wat meer over onze ‘bewuste’ keuzes. Alle gerechten zijn vers en worden met grote passie bereid door onze koks.

Menu Magazine

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons Menu Magazine dan alvast online.  Ga er heerlijk voor zitten, blader op je gemak door het magazine en kies alvast jouw favoriete drankjes en gerechten voor jouw volgende bezoek. 

Terras & Ligweide

Op een mooie dag kun je op ons (dak)terras genieten van al het lekkers wat je kunt vinden op onze menukaart. Het dakterras bevindt zich boven het restaurant én voor de buitenbar, midden in onze saunatuin. Hier kun je terecht voor een uitgebreide lunch, diner of om gewoon lekker te borrelen. Ook als je geniet in onze ruim op gezette ligweide kun je bestellen van onze borrel- en drankenkaart.  Als dat niet culinair ontspannen is...

BLUE Wellness is geopend!

Veilig naar de sauna. Het kan! In onderstaande video laten we zien welke
maatregelen we hebben getroffen om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan BLUE veilig
en verantwoord is.

We verwelkomen je graag.
Let op! Onze horecagelegenheden zijn op dit moment alleen toegankelijk voor hotelgasten.

Bekijk hier alle maatregelen rondom het coronavirus.