Sluit menu

Tarieven

Geniet van heerlijke wellness-momenten bij BLUE Wellnessresort Helmond. Wij hanteren verschillende entreetarieven. 

Wij willen de rust en ruimte van de 1,5 meter regel voor iedereen kunnen garanderen. Daarom hanteren wij een maximaal aantal bezoekers en willen wij vooraf weten wanneer en wie er komen genieten van een wellness-moment bij BLUE. Vooraf (online) reserveren is dan ook verplicht.

 

De sauna entree is altijd inclusief:

  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Onbeperkt gebruik van shampoo, douchegel en scrubzout
  • Deelname aan het belevenisprogramma (op basis van beschikbaarheid)

Badlinnen

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze kun je zelf meenemen maar zijn ook te koop of te huur bij Wellnessresort Helmond.

Tarieven:

Huur badjas   € 7,95  
Koop badjas   € 30,95  
Huur handdoekenset   € 7,50   2 stuks
Koop hammamdoek   € 15,50  
Koop slippers   € 7,50  
Huur badlinnenpakket   € 17,95   badjas, 2 handdoeken, koop slippers

 

ABONNEMENT

Ga je regelmatig naar een sauna of zou je dat vaker willen doen? Bekijk dan de BLUE maand- en jaarkaarten op onze abonnementen-pagina.

PARKEREN BIJ WELLNESSRESORT HELMOND

Onder het gebouw, waar Wellnessresort Helmond in gevestigd is, bevindt zich een ruime parkeerplaats waar je, als bezoeker van Wellnessresort Helmond, gebruik van kunt maken. In- en uitrijden is tussen 10:00 en 23:00 uur gratis als bezoeker van BLUE Wellnessresort Helmond. Via de hoofdingang van het gebouw pak je de lift of trap naar de 1e etage. Blijf je overnachten? Dan gelden de reguliere parkeertarieven welke vermeld staan bij de parkeerautomaten.