Sluit menu

Tarieven

Bij BLUE Wellnessresort Helmond geniet je van de Brabantse gastvrijheid. Afhankelijk van jouw planning betaal je een entreetarief. Kom je een hele dag ontspannen, alleen de ochtend of maak je er liever een ontspannen avond van? 

ENTREEPRIJZEN

Entree hele dag (10:00 tot 23:00 uur vanaf € 36,50
Entree ochtend (tot 14:00 uur) vanaf € 22,50
Entree avond (vanaf 16:00 uur) vanaf € 24,50


WEEKENDEN
Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 4,- per persoon. Voor acties en externe acties en/of vouchers kan de toeslag in het weekend of andere dagen afwijken. Of, en welke toeslag van toepassing is staat vermeld op de voucher en/of de actiepagina.

BADENKAARTEN
Wil je ons regelmatig bezoeken? Dan is een BLUE Badenkaart wellicht iets voor jou. Met een BLUE Badenkaart geniet je altijd van een voordelig dagje wellness

VERHUUR EN VERKOOP
Heb je geen zin om je badjas en handdoeken mee te brengen van thuis en na afloop van jouw ontspannen dagje wellness met een berg was thuis te komen? Bij BLUE Wellnessresort Helmond kun je bij de receptie ook een badjas en handdoeken huren! Wel zo makkelijk en het scheelt je een hoop werk als je weer thuiskomt.

Badlinnenpakket (badjas, twee handdoeken en slippers) 21,50
Huur badjas 8,50
Huur handdoekenset (twee handdoeken) 8,50
Koop badjas (diverse designs) vanaf 34,50
Koop hammamdoek (diverse designs) 17,50
Koop BLUE Wellness slippers

8,50

Tijdens jouw dagje wellness is het dragen van een badjas en slippers verplicht.

BADKLEDING
Bij BLUE Wellnessresort Helmond is een 100% blootbeleid van toepassing. Dit betekent dat het dragen van badkleding op geen enkele dag toegestaan is.

PARKEREN
Onder het Fletcher Wellness-Hotel Helmond, waar BLUE Wellnessresort Helmond in gevestigd is, bevindt zich een ruime parkeergarage waar je gedurende de openingstijd van het wellnessresort gratis kunt parkeren. Er bevinden zich 2 elektrische oplaadunits in de parkeergarage.